Šport > Nogomet
912 ogledov

Bizaren izpad legende: "Tisti idioti iz Milana ... ogabno!"

Arturo Vidal Profimedia
Uvodni krog najmočnejšega nogometnega tekmovanja v Evropi je močno razočaral slovitega Artura Vidala.

Pred dnevi se je na evropskih zelenicah začel skupinski del nove sezone lige prvakov. Na delu so bili vsi udeleženci tekmovanja, pestro dogajanje pa je pred televizijske zaslone in na nogometne stadione privabilo številne navijače in poznavalce.

Med tistimi, ki so uvodne tekme spremljali z velikim zanimanjem, je bil tudi nekdanji napadalec Juventusa, Bayerna in Barcelone Arturo Vidal.

Šestintridesetletni vezist, ki je poleti sklenil polletno pogodbo z brazilsko ekipo Athletico Paranaense, je bil nad videnim zelo razočaran.

Harry Kane Bayern Man Utd Liga prvakov Šport Bavarci pregnali rdeče vrage, Jude spet rešil Madrid Ivan Provedel Liga prvakov Šport Oblaka premagal nasprotni vratar, Zvezda dolgo mučila City

Sloviti nogometaš, ki je poleg že omenjenih klubov igral tudi za Bayer Leverkusen, Inter Milan in Flamengo, je v analizi za Red Gol brez dlake na jeziku kritiziral več moštev, ki so nanj naredila izrazito slab vtis.

"Gledal sem najslabšo tekmo vseh časov v ligi prvakov med AC Milanom in Newcastlom. Manchester City je bil dolgočasen kot vedno. Zaspal sem med prvim polčasom tekme med Borussio Dortmund in PSG-jem. Drugi je bil boljši," je komentiral Vidal in pohvalil dogajanje na tekmi Porta in Šahtarja. "To je bila dobra tekma."

Najbolj so ga razočarali Milančani. "Prav boleče je bilo gledati tiste idiote iz Milana. Srečo imajo, da znajo teči, sicer ne bi bili tukaj. Ne razumem Newcastla, bili so četrti v ligi, ampak na naredijo ničesar, resnično ogabno! Lahko bi vsaj malce tvegali na prvi tekmi in pokazali nekaj več. Zelo so me razjezili."

"Barcelona (Katalonci so s 5:0 premagali Antwerp, op. a.) je delovala kot stroj, to je bila najboljša tekma. Tudi tekma med Portom in Šahatrjem je bila dobra. Vse ostale so bile dolgočasne. Fuj!" je bil oster Vidal.

Arturo Vidal | Avtor: Profimedia Profimedia

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.