Že drugič v življenju mu je uspel "čudež"

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Nogomet ponuja fantastične trenutke. Eden od njih se je zgodil pred nekaj dnevi.
Oglej si celoten članek

V okviru 25. kola druge portugalske lige sta se v soboto srečala domači Varzim in gostujoča Mafra. Slednja je v varni sredini lestvice, medtem ko se Varzim krčevito bori za obstanek.

Video Kakšen gol! Branilcu uspelo nemogoče!

Po prvem polčasu so domačini, ki so nujno potrebovali zmago, vodili z 1:0. Na začetku drugega polčasa pa so na nenavaden način oplemenitili prednost.

Vratar Ricardo Nunes je žogo brcnil daleč na nasprotno polovico. Zelo daleč. Okroglo usnje je na tla padlo po sedemdesetih metrih leta, se odbilo od podlage in presenetilo gostujočega vratarja.

38-letni veteran Nunes pa ni prvič poskrbel za tovrsten zadetek. Že pred leti se je vpisal med strelce in svoji ekipi pomagal tudi v napadalnem segmentu igre.

Varzim je zmagal z 2:0 in se povzpel z zadnjega mesta, a je še vedno v coni izpada. Do konca prvenstva bo večina ekip odigrala še devet srečanj.

Video Je to eden najboljših prostih strelov vseh časov?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.