Želela se je fotografirati z Ronaldom, njegova poteza pod plazom kritik

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Zvezdnik Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo na nenavaden način zavrnil prošnjo za fotografiranje.
Oglej si celoten članek

Simpatična zdravstvena reševalka je na četrtkovi tekmi Lige Evrope v Kišinjevu med Šerifom iz Tiraspola in Manchester Unitedom želela izkoristiti trenutek in se le nekaj minut po njegovem zadetku slikati z enim najbolj ikoničnih nogometašev vseh časov Cristianom Ronaldom. Pripravila je telefon, povprašala superzvezdnika za fotografijo, ta pa jo je s svojo levico nežno odmaknil in odšel proti garderobi. 

Mladenka, ki je ob stadionu bila v vlogi zdravstvene reševalke, seveda ni mogla skriti razočaranja, poteza Cristiana Ronalda, za katerega je to bil prvi gol v tej sezoni, pa je seveda hitro zaokrožila po družbenih omrežjih.

Foto: Twitter Šokirana reševalka na tekmi v Moldaviji

Ronaldo je na tekmi v Kišinjevu zadel že v prvem polčasu, in sicer iz 11-metrovke v 39. minuti, ko je postavil tudi končni izid tekme (2:0). Na družbenih omrežjih je njegova poteza sicer naletela na mešane odzive, nekateri so zapisali, da je egoističen, medtem ko so mu drugi stopili v bran in zapisali, da CR7 ni robot, da bi se vseskozi slikal s svojimi privrženci.

To sicer ni prvi incident, ki ga je imel Ronaldo ob odhodih s stadiona v garderobe. Pred časom je razbil telefon dečku

Opravičilo Mati dečka, ki mu je Ronaldo razbil telefon: Poklical je in me spravil v solze Uradno se opravičil Incident v Angliji! Noro, kako se je Ronaldo spravil nad mladega navijača

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:38 17. September 2022.

    Egoist in prepotentnež, poln sam sebe.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.