Šport > Nogomet
61572 ogledov

Mati dečka, ki mu je Ronaldo razbil telefon: Poklical je in me spravil v solze

Cristiano Ronaldo Epa
Portugalski zvezdnik je navezal stik, a se vse skupaj ni končalo po pričakovanjih.

Mnachester United se v zadnjih sezonah nikakor ne uspe vrniti v vrh angleškega nogometa, frustracijam pa je po porazu ob koncu minule sezone podlegel tudi Cristiano Ronaldo. Ta je po izgubljenem dvoboju proti Evertonu po roki udaril mladega navijača, ki je snemal njegov odhod z zelenice in mu razbil mobilni telefon.

Sarah Kelly, mati dečka, ki je avtističen, je zdaj spregovorila za Mirror in povedala, da jo je portugalski zvezdnik poklical po incidentu. "Zazvonil mi je telefon, na drugi strani pa sem zaslišala glas, ki je dejal: 'Dober dan, tukaj je Cristiano Ronaldo'," je za Mirror dejala Kellyjeva in nadaljevala: "Vprašal me je, če se želimo srečati z njegovo družino, imena mojega sina niti ni vedel, vseskozi ga je naslavljal s 'fant'. Na koncu je še dejal, da ve, da ima Jacob težave. Odvrnila sem mu, da je on tisti s težavami."

"Opravičil se je in nato dodal, da ni storil nič slabega. Dejal je, da ni nikogar poškodoval ali umoril. To me je razjezilo in vprašala sem ga, če pri udarcu mojemu sinu, ki mu je pustil grdo modrico, ni šlo za poškodbo," je še povedala Kellyjeva in dodala, da je po pogovoru jokala in da je Ronalda doživljala kot arogantno osebo.

Ronaldo se je po incidentu sicer oglasil tudi na Instagramu, se opravičil za potezo in ga pozval, da si na njegove stroške ogleda tekmo na Old Traffordu.

Komentarjev 1
  • Avatar Lion007
    Lion007 07:33 24.avgust 2022.

    Poln sam sebe in denarja. Za vse ostale se mu fučka. Pokvarjenec brez morale....

Sorodne novice