Šport > Nogomet
5578 ogledov

Ronaldo v pogovorih s tem klubom, razlog je Messi

Cristiano Ronaldo Epa
Cristiano Ronaldo vztraja pri tem, da bi zaigral v ligi prvakov.

Cristiano Ronaldo se je po poročanju The Athletica v četrtek srečal z upravo Manchester Uniteda in še enkrat ponovil, da želi zapustiti klub. Novi trener rdečih vragov Erik ten Hag je v pogovoru dejal, da ga potrebuje, vendar portugalski zvezdnik ni spremenil mišljenja.

Isti vir navaja, da Ronaldov primarni cilj ostaja igranje v ligi prvakov, kjer pa klub z Old Trafforda v tej sezoni ne bo nastopal. Portugalec se namreč želi utrditi na prvem mestu med strelci omenjenega elitnega tekmovanja, doslej je dosegel 140 zadetkov, 15 več od drugouvrščenega Lionela Messija. Slednji je dve leti mlajši, zato si želi Cristiano narediti še dodatno razliko.

The Athletic je še zapisal, da je njegov največji rival dosegel tri gole več v skupinskem delu lige prvakov, to pa je dodaten motiv za Ronalda. 

Zastopnik Jorge Mendes je tako začel pogovore z lizbonskim Sportingom, kjer je Ronaldo tudi začel svojo kariero, s klubom pa bi zdaj lahko osvojil še dodatne lovorike in podiral rekorde. Sporting si je z drugim mestom v minuli sezoni portugalskega prvenstva sicer zagotovil skupinski del lige prvakov.

Težavo predstavljajo finančna sredstva, ki bi jih lizbonski klub moral poiskati ob prihodu Ronalda. Po poročanju The Athletica je prav tako do prihoda Ronalda zadržan glavni trener Sportinga Ruben Amorim, saj bi prestop 37-letnika povzročil spremembo v dinamiki moštva. Ronaldov podpis na pogodbi bi po drugi strani prinesel velik marketinški profit. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice