Šport > Nogomet
9858 ogledov

Georgina razkrila Ronaldov naslednji klub?

Georgina Rodríguez Cristiano Ronaldo Profimedia
Portugalski zvezdnik želi zamenjati sredino.

Cristiano Ronaldo po letu dni na Old Traffordu ni zadovoljen. Manchester United se lani ni uspel uvrstiti med štiri najboljše v Premier League in tako letos ne bo zaigral v Ligi prvakov.

"Rdeči vragi" so za trenerja imenovali Erika ten Haga, ki goji agresiven slog nogometa, ki Ronaldu v njegovih zrelih igralskih letih ni pisan na kožo.

To sta dva močna razloga, da želi Portugalec, kljub drugačnim željam novega trenerja, zamenjati klub. Glede na njegov status in plačo si ga lahko privošči le peščica kolektivov, kar precej omejuje možnosti.

Jan Oblak Karim Benzema La Liga Šport Jan Oblak plačan bolje kot Benzema in Modrić

Eden redkih večjih evropskih klubov, ki išče klasičnega napadalca, je Atlético Madrid. Po odhodu Luisa Suáreza se je v moštvu Diega Simeoneja sprostilo mesto za udarnega golegeterja.

Ronaldo je devet let preživel v madridskem Realu in navijači Atlética niso skoparili z žaljivkami na njegov račun. A pri lovljenju na rekorde v Ligi prvakov to večkratnega dobitnika zlate žoge ne bo oviralo.

Najmočnejši namig, da se nekaj dogaja na relaciji Manchester-Madrid je dala Ronaldova žena Georgina Rodríguez. Slednja je na Instagramu začela slediti ženi Diega Simeoneja - Carli Pereyra.

V današnjih časih takšni in drugačni stiki na družbenih omrežjih niso nedolžna stvar. In morda Georginina poteza ni bila naključna.

Cristiano Ronaldo je v svoji profesionalni karieri igral za lizbonski Sporting, Manchester United, Real Madrid in Juventus. Lani se je po dvanajstih letih vrnil na Old Trafford in na skupno 36 tekmah v vseh tekmovanjih zabil 24 golov.

Cristiano Ronaldo Magazin Ronaldo se poslužuje posega, priljubljenega pri porno igralcih
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.