Šport > Nogomet
7987 ogledov

Navijačica zajokala zaradi Jana Oblaka

Jan Oblak Profimedia
Slovenski čuvaj mreže je izpolnil željo mladi navijačici.

Nogometaši madridskega Atletica se od 11. julija nahajajo na dvotedenskem pripravljalnem kampu v Los Ángeles de San Rafaelu, gre za tradicijo kluba, ki poteka vse od sezone 1972/73, od 27. julija do 7. avgusta pa bodo rdeče-beli nato odigrali tudi štiri prijateljske tekme. Njihovi nasprotniki pred novo sezono bodo Numancia, Manchester United, Cadiz in Juventus.

Na pripravah s soigralci se mudi tudi slovenski reprezentančni vratar Jan Oblak, na socialnih omrežjih kluba pa so objavili posnetek njegovega srečanja z navijači. Škofjeločan je podelil kar nekaj avtogramov, še posebej pa je razveselil mlado navijačico. Tej je najprej podpisal dres, nato je sledila še skupna fotografija, za konec pa je njegov podpis pristal še na njenem mobilnem telefonu.

Naposled so navijačico ob srečanju z idolom le premagala čustva in oblile so jo solze. Oblak jo je prijateljsko potrepljal po ramenu in mladenki tako še polepšal dan.

"Pomislite, da ne bi imeli radi Jana," so posnetek opisali na twitterju španskega kluba.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.