Šport > Nogomet
4832 ogledov

Ronaldo zaigral, a še pred koncem tekme odšel s stadiona

Cristiano Ronaldo Profimedia
Portugalski zvezdnik je hitro zapustil Old Trafford.

"V nedeljo igra kralj," je svojo vrnitev na zelenice pred dnevi napovedal Cristiano Ronaldo, ki ga je trener Manchester Uniteda Erik ten Hag uvrstil v kader za dvoboj z Rayom Vallecanom. Sloviti Portugalec, ki v zadnjem času ni treniral z moštvom, si je zelenico delil z nogometaši, ki v pripravljalnem obdobju niso dobili veliko priložnosti, in mladeniči kluba, vrnitev pa ni bila nič kaj 'kraljevska'.

Navijači so ga ob prihodu na igrišče sicer nagradili z aplavzom, 'zarjaveli' Ronaldo pa je imel v prvem polčasu tudi lepo priložnost, vendar je z dobrega položaja streljal visoko preko tekmečevih vrat.

Cristiano Ronaldo | Avtor: Profimedia Profimedia

Ob polčasu je bil zamenjan, njegova zamenjava Amad Diallo pa je le po dveh minutah igre popeljala rdeče vrage v vodstvo.

Kasneje so gostje izenačili, Ronalda pa končni izid niti ni zanimal. Navijači so opazili, da je že v 80. minuti zapustil stadion, s tem pa si je Portugalec nakopal njihovo jezo.

Ronaldo je sicer izpustil začetek Unitedovih priprav na novo sezono, kot izgovor je navedel 'družinske razloge'. Kasneje je njegov zastopnik Jorge Mendes aktivno iskal nov klub za svojega varovanca, ki je nezadovoljen z dejstvom, da rdeči vragi ne bodo igrali v ligi prvakov, nezaovoljen pa je bil tudi s klubskim kadrovanjem v prestopnem roku.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice