Šport > Nogomet
2317 ogledov

Ronaldo ponujen še enemu velikanu, zmanjkuje mu časa

Cristiano Ronaldo Profimedia
Pri Manchester Unitedu nezadovoljni z vedenjem Portugalca.

Cristiano Ronaldo še naprej poizkuša najti klub, ki bi mu omogočil igranje v ligi prvakov. Portugalec je že pred začetkom sezone izrazil nezadovoljstvo z neuvrstitvijo Manchester Uniteda v elitno tekmovanje, nezadovoljen pa je bil tudi z okrepitvami kluba.

Vse skupaj je še poslabšal katastrofalen vstop v sezono, rdeči vragi so izgubili obe tekmi v Premier League in z razliko 0:6 v doseženih in prejetih zadetkih padli celo na zadnje mesto prvenstvene lestvice.

Po poročanju nemškega Bilda je nogometašev zastopnik Jorge Mendes zvezdnika zdaj ponudil dortmundski Borussiji. Po objavi te vesti so sicer delnice kluba iz Dortmunda na frankfurtski borzi zrastle za 2,3 odstotka.

BBC je pred tem sicer poročal, da Ronaldo trenutno negativno vpliva na vzdušje v ekipi Uniteda: "V klubu so prepričani, da se težave ne bodo prenehale dokler Ronaldo ne zapusti rdečih vragov. Pripravljeni so se mu odreči tudi v primeru, da zanj ne dobijo zamenjave. Verjamejo, da bi boljše vzdušje pripomoglo tudi k boljšim predstavam na igrišču."

Cristiano Ronaldo Zbira dokaze Šport Ronaldu dokončno prekipelo: "Kmalu boste izvedeli resnico" Manchester United Premier League Šport Neverjetna blamaža Uniteda, padel je na zadnje mesto

Prestopni rok se bo končal 1. septembra, torej že čez slaba dva tedna, zaenkrat pa 37-letni Portugalec še ni našel kluba, ki bi ustregel njegovi želji po igranju lige prvakov in pri tem izpolnil tudi zvezdnikove finačne zahteve.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.