Želijo si preglede spornih situacij

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Vodstvo angleškega premierligaša West Bromwich Albiona je na angleško nogometno zvezo poslalo zahtevo po videopregledih.
Oglej si celoten članek

'Baggies' si želijo, da bi angleška nogometna zveza vpeljala videopregled vseh sodniških odločitev, v katerih ti dosodijo najstrožjo kazen. Vodstvo West Broma je ujezil dogodek na njihovi zadnji prvenstveni tekmi, ko je bila dosojena enajstmetrovka v korist Chelseaja globoko v sodniškem podaljšku.

V tistem trenutku so bili nogometaši West Broma v vodstvu z 2:1, odločitev sodnika pa je precej razburila trenerja ekipe Steva Clarka. Po njegovem mnenju ni bilo prave podlage za enajstmetrovko, ki je bila dosojena po trku med branilcem Stevenom Reidom in Ramiresom. Ob tem v West Bromu dodajajo, da so bili letos na tak način oškodovani štirikrat, pred tem tudi na tekmah proti Southamptonu, Arsenalu in Stoku.

Vodstvo trdi, da so tako izgubili kar sedem točk, in zvezo poziva, naj nekaj ukrene, da se to ne bo več dogajalo. Predsednik kluba Jeremy Peace je ob tem pozval Mika Rileyja, vodjo združenja sodnikov, naj jim pojasni vse sporne odločitve.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.