Šport > Nogomet
19 ogledov

Želijo si preglede spornih situacij

Steven Reid, prekršek na Ramiresom Reuters
Vodstvo angleškega premierligaša West Bromwich Albiona je na angleško nogometno zvezo poslalo zahtevo po videopregledih.

'Baggies' si želijo, da bi angleška nogometna zveza vpeljala videopregled vseh sodniških odločitev, v katerih ti dosodijo najstrožjo kazen. Vodstvo West Broma je ujezil dogodek na njihovi zadnji prvenstveni tekmi, ko je bila dosojena enajstmetrovka v korist Chelseaja globoko v sodniškem podaljšku.

V tistem trenutku so bili nogometaši West Broma v vodstvu z 2:1, odločitev sodnika pa je precej razburila trenerja ekipe Steva Clarka. Po njegovem mnenju ni bilo prave podlage za enajstmetrovko, ki je bila dosojena po trku med branilcem Stevenom Reidom in Ramiresom. Ob tem v West Bromu dodajajo, da so bili letos na tak način oškodovani štirikrat, pred tem tudi na tekmah proti Southamptonu, Arsenalu in Stoku.

Vodstvo trdi, da so tako izgubili kar sedem točk, in zvezo poziva, naj nekaj ukrene, da se to ne bo več dogajalo. Predsednik kluba Jeremy Peace je ob tem pozval Mika Rileyja, vodjo združenja sodnikov, naj jim pojasni vse sporne odločitve.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.