Zgodovina se je ponovila

Foto: Epa svenja würth Foto: Epa svenja würth Foto: Epa svenja würth Foto: Epa svenja würth Foto: Epa svenja würth
Nemška smučarska skakalka je ob padcu v nemškem Hinterzartnu utrpela resno poškodbo.
Oglej si celoten članek

Svenja Würth se je poškodovala na ekipni tekmi v nemškem Hinterzartnu in tako že končala olimpijsko sezono. Pregled z magnetno resonanco je potrdil, da je 24-letnica strgala sprednje križne vezi v levem kolenu, zato jo v prihajajočih dneh čaka operacija.

"Leta 2014 sem premagala druge izzive in tudi to bom sprejela. Prve frustracije so preteklost, zdaj zrem v prihodnost - ne proti olimpijskim igram v Pjeongčangu, ampak proti svetovnemu prvenstvu 2019 v Seefeldu," je sporočila Nemka.

"Začetek sezone je bil zelo dober. Trdo sem delala, da bi bila v dobri formi. Zdaj se bom posvetila rehabilitaciji. Rada bi bila nared za prihodnjo sezono. Predvsem se želim zahvaliti svoji ekipi. V takšnih trenutkih je podpora zelo pomembna in mi daje ogromno moči," je sporočila 24-letnica.

Video Pred štirimi leti skoraj ohromela, zdaj grdo padla v katastrofalnih razmerah

Würthova je zaradi poškodbe izpustila že olimpijske igre v Sočiju. "Spet se ji je pripetilo isto, in to samo sedem tednov pred Pjeongčangom. Svenja je prava profesionalka in močna športnica, ki se vedno zna pobrati," je dejal njen trener in nekdanji smučarski skakalec Andreas Bauer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.