Zgodovinski teden bratov Dragić

Foto: Profimedia goran dragić
Brata Dragića kraljujeta tako v Evropi kot onstran Atlantika.
Oglej si celoten članek

Goran Dragić je bil pred tekmo s Chicago Bulls imenovan za najkoristnejšega igralca (MVP) preteklega tedna med ekipami vzhodne konference. Ljubljančana je ta čast doletela četrtič v karieri in drugič v letošnji sezoni.

Postal je šele četrti košarkar na Vzhodu, ki je bil letos vsaj dvakrat izbran za MVP tedna, ter prvi košarkar Miami Heat po LeBronu Jamesu iz sezone 2013/2014.

NBA Enkrat se je moralo končati

Dragić je prejšnjem tednu Vročico popeljal do treh zaporednih zmag (3-0). V povprečju je prispeval 23,0 točke, 6,0 skoka in 5,0 podaje na tekmo ob 50-odstotnem metu iz igre oziroma 46-odstotnem metu izza črte za tri točke.

Trikrat je bil najboljši strelec svojega moštva, dvakrat je bil najboljši po številu podaj in ukradenih žog, enkrat pa se je znašel na vrhu seznama igralcev z največjo minutažo. Na vseh tekmah je dosegel več kot 20 točk.

Dragić se je naziva MVP (NBA) veselil v istem tednu kot njegov brat Zoran (Evroliga), ki je blestel na evroligaškem obračunu s Crveno zvezdo. "Zoki" je dosegel 24 točk in zabeležil 100-odstoten met iz igre (4/4 za dve, 3/3 za tri, 7/7 prosti meti).

MVP Zgodovinski večer Dragića gledal tudi dveletni sin

Lepo priznanje Dragiću podvig uspel še enkrat

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.