Zgodovinski trenutek za nogomet

Foto: EPA
Foto: EPA
V polfinalu klubskega svetovnega prvenstva na Japonskem se je pisala nogometna zgodovina.
Oglej si celoten članek

Japonski prvak Kashima Antlers je v polfinalu klubskega SP v Osaki premagal južnoameriškega prvaka Atletico Nacional (3:0) in postal prvi finalist tekmovanja, na katerem se bosta za drugo finalno vstopnico pomerila América in Real Madrid.
Foto: EPA klubsko sp kashima atletico nacional Tekma Kashime in Atletica se bo zapisala v nogometne anale, saj je glavni sodnik Viktor Kassai prvič v zgodovini mednarodnega tekmovanja na belo točko pokazal po ''posvetovanju'' z moderno tehnologijo.

Pisala se je 30. minuta srečanja, ko je v kazenskem prostoru padel eden od japonskih nogometašev. Delivec pravice se je posvetoval s četrtim sodnikom in po ogledu videoposnetka pokazal na belo točko.

Z enajstih metrov je bil natančen Shoma Doi, v nadaljevanju pa sta se med strelce vpisala še Yasushi Endo in Yuma Suzuku. V tekmi za peto mesto azijski prvak Jeonbuk Hyundai iz Južne Koreje premagal Mamelodi Sundowns iz JAR s 4:1.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.