Zlatan Ibrahimović: "Cristiano, ne se*ji!"

Foto: Epa
Foto: Epa
Temperamentni Šved je močno udaril po prvem zvezdniku Stare dame.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo velja za enega izmed najboljših igralcev vseh časov ter zagotovo enega izmed dveh najboljših v zadnjem desetletju. Kjerkoli igra, blesti. Po odličnih predstavah v dresu Manchester Uniteda in kasneje Real Madrida se je odločil za nov "izziv" ter se napotil v Serie A, kjer ponovno dominira. Je najboljši strelec lige, Juventus pa je na poti k novemu naslovu državnih prvakov. Sedaj pa je v Italijo povabil tudi svojega "večnega sovražnika", Lioenela Messija.

Zaostritev Vrag odnesel šalo, izdan nalog za odvzem DNK Ronaldu

"On je fantastičen igralec in dober človek, toda jaz nisem ničesar izgubil s svojim prihodom sem. Igral sem v Angliji, Španiji, Italiji, na Portugalskem... medtem ko je on še vedno tam. Mogoče on bolj potrebuje mene. Želel bi si, da pride v Italijo ter tako kot jaz sprejme nov izziv," je argentinskem genija povabil Ronaldo.

Grožnja Ronaldovo bivše dekle: On je psihopat

Prav zadnji stavek, da naj pride v Italijo in sprejme nov izziv, pa je močno zmotil velikega Zlatana Ibrahimovića, ki je znan kot nogometaš brez dlake na jeziku: "Cristiano govori o novi izzivih, toda on imenuje za izziv prestop v klub, za katerega je nekaj vsakdanjega osvojitev italijanskega prvenstva. Zakaj se ni pred leti odločil okrepiti drugoligaški klub? Izziv je postati prvak s takšnim drugorazrednim klubom. To je s*anje, prestop k Juventusu ni noben izziv."

Vsekakor se z Ibrahimovićevo izjavo lahko strinjamo, toda če bolje pomislimo, se znameniti Ibra nima pravice oglašati, saj je sam tekom svoje kariere prav tako večinoma izbiral bogate in močne klube. Igral je za klube, kot so Juventus, Inter, Barcelona in Milan, katerim je bilo v tistih časih prav tako nekaj vsakdanjega osvajati naslove, še posebej pa to velja za PSG, ki že leta nima pravega konkurenta v francoskem prvenstvu, če izvzamemo eno sanjsko sezono Monaca.

Odgovor To si o Ronaldovem izzivu misli Messi

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.