Zlatko Zahović se bo zelo dolgo hladil

Foto: Profimedia
Športni direktor slovenskih državnih prvakov še kar nekaj časa ne bo mogel sedeti na klopi med evropskimi obračuni.
Oglej si celoten članek

O kazni Zlatku Zahoviću se je špekuliralo vse od 3. kroga kvalifikacij za Ligo prvakov, ko so Mariborčani izločili islandski Hafnarfjarðar. Takrat naj bi se športni direktor Maribora neprimerno obnašal do sodnikov, vse do danes pa ni bilo jasno, kakšna bo kazen.

Zahović na klopi Maribora (kjer je ponavadi njegovo mesto med tekmami) zaradi suspenza ni smel sedeti že na srečanjih proti Hapoelu iz Be'er Sheve v play-offu za Ligo prvakov, slovenski državni prvaki pa so se na kazen pritožili in tako epilog ni bil znan vse do sedaj.

Pogumno v boj Milanič Rusom: "Prav je, da jih je strah!"

Spletni portal Nogomania je s strani Uefe dobil uradno pojasnilo, iz katerega je razvidno, da so pristojni organi krovne evropske nogometne zveze že ob prvi obravnavi (28. julija) Zahoviću izrekli suspenz vse do 28. februarja 2018, 31. avgusta pa so omenjeno kazen, kljub pritožbi Maribora, potrdili.

"Pritožbeno telo UEFA se je 31. avgusta sestalo zaradi pritožbe Maribora zoper odločitev Disciplinskega telesa UEFA (CEDB) o kazni Zlatka Zahovića z dne 26. julija. CEDB je Zlatka Zahovića suspendiral s tekem pod okriljem UEFA do 28. februarja 2018. Pritožbeno telo je pritožbo Maribora zavrnilo. Posledično je bila kazen CEDB z 28. julija potrjena," je na poizvedovanje Nogomanie danes odgovorila Uefa.

Zahović tako ne bo sedel ob Darku Milaniču na vseh letošnjih srečanjih skupinskega dela Lige prvakov proti moskovskemu Spartaku, angleškemu Liverpoolu in španski Sevilli.

Generalka Spartak pred obiskom Ljudskega vrta prekinil serijo neuspehov

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 07:46 13. September 2017.

    ga bo Katanec zemeno- seljaćino jedna hahaha

  • 07:44 13. September 2017.

    Alkohol, alkohol............

  • 23:23 12. September 2017.

    Kmet se pac obnasa kot kmet in kmet bo vekomaj.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.