Znana kazen za jezikavega Kronavetra

Foto: Print Screen kronaveter
Napadalec Maribora si je kazen prislužil zaradi žaljenja sodnika na ligaški tekmi z Rudarjem, zaradi česar je prejel neposredni rdeči karton.
Oglej si celoten članek

Namestnik disciplinskega sodnika Nogometne zveze Slovenije Bojan Kitel je izrekel kazni po 2. krogu Prve lige Telekom Slovenije. Član Maribora Rok Kronaveter bo moral zaradi rdečega kartona počivati dve tekmi, Dario Vizinger, ki je prav tako predčasno končal tekmo v dresu Celja, pa eno tekmo.

Besni Maribor ni mogel ostati tiho: Zakaj se ni oglasil, ve le on!

Kitel je v obrazložitvi zapisal, da je Kronaveter žalil sodnika, kot olajševalno okoliščino je upošteval nogometaševo opravičilo po tekmi.

Vizinger je dobila dva rumena kartona, zato kazen ene tekme.

Spet drama Maribor oškodovan? Sodnik že držal rumenega, nato izvlekel rdečega

Maribor bo moral zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev plačati 300 evrov. Tabor Sežana in Celje sta zaradi nešportnega vedenja več igralcev dobila vsak po 300 evrov kazni.

Kitel je Olimpijo kaznoval z ukorom zaradi neupoštevanja protokola pred začetkom tekme ter s 150 evri zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev.

Big Brother Policija z novimi ukrepi proti navijaškemu nasilju

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.