Znana usoda Arsena Wengerja

Foto: EPA
Foto: EPA
Arsene Wenger in angleški prvoligaš Arsenal sta dosegla ustni dogovor o dvoletnem podaljšanju pogodbe, poročajo britanski mediji.
Oglej si celoten članek

Francoski strateg Arsene Wenger se je v ponedeljek sestal z večinskim lastnikom kluba Stanom Kroenkejem in mu zaupal, da si želi nadaljevati pot, ki se je začela daljnega leta 1996.

Wenger je na klopi Arsenal preživel 21 sezon, zdaj pa naj bi z vodstvom kluba dosegel ustni dogovor o podaljšanju pogodbe, s katero bo svoj staž na trenerskem stolčku podaljšal na 23 let!

Francoz se je v letošnji sezoni znašel v nemilosti navijačev, ki vse glasneje zahtevajo njegov odstop. Navijaški slogani, kot so "Wenger ven" in "čas je za slovo", so postali stalnica Arsenalovih tekem, a 67-letnik bo vztrajal naprej.

Odločitev, ki bo zagotovo razdelila navijače, naj bi uradno potrdili v sredo. Tvitosfera ni potrebovala dolgo, da je postregla s šaljivimi odzivi.

Adijo, Liga prvakov!

Arsenal je sezono končal na petem mestu ligaške lestvice, kar je najslabša uvrstitev v zadnjih 21 letih. S tem je londonski velikan ostal brez nastopa v prihodnji sezoni Lige prvakov.

Wenger je ligaško "polomijo" rešil z zmago v finalu pokala FA, 13. v zgodovini kluba (rekord). Ta je bila še toliko slajša, saj so topničarji za tretjo lovoriko v zadnjih štirih sezonah premagali angleškega prvaka Chelsea.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.