Znana usoda Dragićevega trenerja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Spoelstra še dolgo na čelu Dragićevega kluba Miami Heat.
Oglej si celoten članek

Košarkarski trener Erik Spoelstra, ki v severnoameriški ligi NBA vodi Miami Heat z Goranom Dragićem, še ne bo kmalu zamenjal kluba. Predstavnik kluba je namreč za časnik Miami Herald potrdil, da je 48-letni Spoelstra sprejel in podpisal večletno podaljšanje pogodbe s klubom s Floride.

Spoelstra, ki bo že čez nekaj dni začel svojo 12. sezono kot trener vročice, bi vstopil v zadnje leto svoje pogodbe s klubom slovenskega zvezdnika Gorana Dragića.

Potem ko je v sezoni 2008/09 sedel na trenersko klop Miamija, je zdaj trener z drugim najdaljšim stažem pri eni ekipi; takoj za trenerjem San Antonia, Greggom Popovichem.

Foto: Epa gregg popovich

Miami se je pod njegovim vodstvom osemkrat prebil v končnico lige NBA, a vročica je v zadnjih petih sezonah kar trikrat ostala brez playoffa.

Spoelstra deluje pri Miami heat vse od leta 1995, ko je postal video koordinator - istega leta, ko se je klubu pridružil tudi sloviti Pat Riley. Za tem je bil pomočnik trenerja, preden je postal glavni trener.

Ostre besede Goran Dragić: "Če sem iskren, niti ne gledam"

"Bilo je noro!" Dragić o noči, ko je skoraj zapustil Miami

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.