Šport > Košarka
871 ogledov

Znana usoda Dragićevega trenerja

Brata Dragić in Erik Spoelstra Profimedia
Spoelstra še dolgo na čelu Dragićevega kluba Miami Heat.

Košarkarski trener Erik Spoelstra, ki v severnoameriški ligi NBA vodi Miami Heat z Goranom Dragićem, še ne bo kmalu zamenjal kluba. Predstavnik kluba je namreč za časnik Miami Herald potrdil, da je 48-letni Spoelstra sprejel in podpisal večletno podaljšanje pogodbe s klubom s Floride.

Spoelstra, ki bo že čez nekaj dni začel svojo 12. sezono kot trener vročice, bi vstopil v zadnje leto svoje pogodbe s klubom slovenskega zvezdnika Gorana Dragića.

Potem ko je v sezoni 2008/09 sedel na trenersko klop Miamija, je zdaj trener z drugim najdaljšim stažem pri eni ekipi; takoj za trenerjem San Antonia, Greggom Popovichem.

gregg popovich | Avtor: Epa Epa

Miami se je pod njegovim vodstvom osemkrat prebil v končnico lige NBA, a vročica je v zadnjih petih sezonah kar trikrat ostala brez playoffa.

Spoelstra deluje pri Miami heat vse od leta 1995, ko je postal video koordinator - istega leta, ko se je klubu pridružil tudi sloviti Pat Riley. Za tem je bil pomočnik trenerja, preden je postal glavni trener.

Goran Dragić Ostre besede Šport Goran Dragić: "Če sem iskren, niti ne gledam" Goran Dragić Miami Heat "Bilo je noro!" Šport Dragić o noči, ko je skoraj zapustil Miami

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice