Znana vsota, ki jo bo Celje prejelo za Riero

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Celjski klub bo dobil lepo finančno odškodnino.
Oglej si celoten članek

Trenutno vodilni klub slovenskega prvenstva bo ostal brez dosedanjega trenerja. Nekdanji španski reprezentant Albert Riera, ki je v minuli sezoni do dvojne krone pripeljal Olimpijo, zapušča Celje in se seli k francoskemu drugoligašu Bordeauxu, kjer igra tudi slovenski reprezentant Žan Vipotnik. Celjani bodo z odhodom trenerja, ki je bil v klubu manj kot tri mesece, tudi nekaj zaslužili.

Največji poznavalec prestopov Fabrizio Romano je tako zapisal, da bo Celje za predčasno prekinitev pogodbe z Riero prejelo 600 tisoč evrov odškodnine. "Posel je opravljen," je ob omenjeni vsoti, ki jo je za svojega nekdanjega člana nakazal Bordeaux, zapisal Romano.

Riero bo na klopi vodilnih Celjanov zamenjal hrvaški trener Damir Krznar, ki je pred dnevi ostal brez posla pri Mariboru, kjer ga je po neuspešnem začetku sezone zamenjal Ante Šimundža.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.