Šport > Nogomet
2301 ogledov

Znana vsota, ki jo bo Celje prejelo za Riero

Albert Riera Profimedia
Celjski klub bo dobil lepo finančno odškodnino.

Trenutno vodilni klub slovenskega prvenstva bo ostal brez dosedanjega trenerja. Nekdanji španski reprezentant Albert Riera, ki je v minuli sezoni do dvojne krone pripeljal Olimpijo, zapušča Celje in se seli k francoskemu drugoligašu Bordeauxu, kjer igra tudi slovenski reprezentant Žan Vipotnik. Celjani bodo z odhodom trenerja, ki je bil v klubu manj kot tri mesece, tudi nekaj zaslužili.

Največji poznavalec prestopov Fabrizio Romano je tako zapisal, da bo Celje za predčasno prekinitev pogodbe z Riero prejelo 600 tisoč evrov odškodnine. "Posel je opravljen," je ob omenjeni vsoti, ki jo je za svojega nekdanjega člana nakazal Bordeaux, zapisal Romano.

Riero bo na klopi vodilnih Celjanov zamenjal hrvaški trener Damir Krznar, ki je pred dnevi ostal brez posla pri Mariboru, kjer ga je po neuspešnem začetku sezone zamenjal Ante Šimundža.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice