Znane kazni za pretep po dvoboju Jurišić - Musajev

Foto: youtube
Foto: youtube
Pristojni so izrekli kazni.
Oglej si celoten članek

Borba med Urošom Jurišićem in Šamilom Musajevim na prireditvi KSW 58 je vzbudila veliko zanimanje pri ljubiteljih borilnih športov, a predvsem zaradi pretepa po že končanem dvoboju. Zdaj so znane kazni za vpletene.

Musajev je sicer zmagal po soglasni odločitvi sodnikov in tako ostal nepremagan v karieri, Jurišić pa je doživel prvi poraz. Po borbi je Dagestanec pristopil do Slovenca, ta je pričakoval športni pozdrav, ga spravil na tla in mu namenil nekaj udarcev. V pretep so nato vskočili člani obeh taborov.  

Pretep Rus po dvoboju napadel Slovenca, vskočili še ostali

Musajev je bil kaznovan z odvzemom 50 % dohodkov od borbe, Jurišićev zaslužek je zdaj 30 odstotkov manjši. Dagestanec je prejel višjo kazen, ker je začel s pretepom. Rezultat boja sicer ostaja enak. Borba je bila tudi razglašena za najboljši obračun dneva. Za tak dosežek se sicer izplačujejo bonusi, a bodo ti tokrat, tako kot odvzeti honorar, vplačani v dobrodelne namene.

Abus Magomedov, moštveni kolega Musajeva,je kaznovan s polletno prepovedjo borb in enoletnim suspenzom sodelovanja na prireditvah KSW kot član katerekoli ekipe. Osebe, ki se niti ne bi smele nahajati blizu ringa, a so vskočile v pretep, so kaznovane z doživljenjskimi suspenzi, pri KSW sicer niso razkrili za koga gre.

"Tega ne bi storil" Slovenski borec po incidentu zanikal besede Rusa Katastrofa Napadeni Slovenec se je oglasil: "Ni res, kar pravijo"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.