Znane podrobnosti Kosijevega padca, novice niso vzpodbudne

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Drugi trening smuka na progi Stelvio se ni odvil po slovenskih željah.
Oglej si celoten članek

V Bormiu je Klemen Kosi grdo padel na enem od skokov po prvem merjenju vmesnega časa in obležal na progi. Zatem so trening za deset minut prekinili, Slovenca pa prepeljali v bolnišnico.

"Po prvem pregledu v bolnišnici v Sondriu lahko potrdijo, da gre za težjo poškodbo desnega kolena, točno diagnozo bodo podali po opravljeni magnetni resonanci. Noč bo prestal v bolnišnici," je sporočila Špela Pretnar, zunanja sodelavka pri Smučarski zvezi Slovenije za odnose z javnostmi.

Alpsko smučanje Huda poškodba avstrijske zvezdnice

Kosi je v Bormiu grdo padel na smuku pred dvema letoma. Takrat jo je odnesel z zlomljenim nosom in ličnico in je bil že manj kot tri tedne po poškodbi znova na smučeh.

Smuk bo po novem v Bormiu na sporedu v torek, ko naj bi bile vremenske razmere ugodnejše, ponedeljek pa bo po novem v znamenju superveleslaloma, na katerem so predvideni za nastop trije Slovenci Miha Hrobat, Boštjan Kline in Martin Čater.

Smuk Po prvem vmesnem času padec Slovenca

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.