Znani filmski igralec in legendarni MMA borec doživel srčni infarkt

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nekdanji UFC prvak je doživel srčni infarkt in pristal v bolnišnici na intenzivni negi. Po prvih informacijah bi si lahko borec, ki je v pokoju od leta 2011, popolnoma opomogel.
Oglej si celoten članek

Pionir MMA-a in nekdanji UFC prvak Randy Couture je v sredo doživel srčni infarkt. 56-letnik je začutil močno bolečino v prsih tekom treninga v Unbreakable Performance Centru v Hollywoodu, a je nekako še uspel sam pripešačiti v bolnišnico.

Legendarnega borca so takoj premestili na intenzivni oddelek, po poročanju MMA Fightinga pa naj bi se Couture počutil že dosti bolje in naj bi kmalu tudi zapustil oddelek.

Foto: Profimedia Randy Couture

Couture je sicer kot borec upokojen od leta 2011, ko je izgubil svojo poslovilno borbo z Lyota Machideom. V zgodovino UFC se je zapisal kot prvi borec, ki je osvojil naslova v dveh različnih kategorijah, saj bil najboljši tako v težki, kot v poltežki kategoriji. Je tudi najstarejši UFC prvak v zgodovini, saj je pri 43 letih prišel do naslova prvaka v težki kategoriji, katerega je nato zadržal še dve leti.

Foto: Profimedia Expendables

Kljub temu da se že nekaj let ne bori več, še vedno pridno trenira in je v odlični formi, saj se ukvarja s svojo filmsko kariero. Med najbolj znanimi filmi, v katerih je nastopil, so: Expendables (I,II, III), Setup, Hijacked, Scorpion King II, 3 Geezers!, Ambushed, D-Day  in Treasure Hunter: Legend of the White Witch.

ufc 129 GSP ostaja vladar, slovo Coutureja

Šport Bo GSP padel s prestola?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.