Znani prvi peterki tekme zvezd

Foto: Žurnal24 LeBron James Foto: Žurnal24 Dwayne Wade Foto: Žurnal24 Derrick Rose je prepričljivo dobil obračun z izkušenejšimi tekmeci. (Foto: Reute Foto: Žurnal24 Amare Stoudemire in Toney Douglas Foto: Žurnal24 NBA končnica finale Vzhod Orlando Magic Boston Celtics Dwight Howard Kendrick Pe Foto: Žurnal24 Kobe Bryant Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Jao Ming
Znani sta prvi peterki Vzhoda in Zahoda za tekmo zvezd, ki bo potekala 20. februarja v Los Angelesu. Kobe Bryant bo nastopil že trinajstič. Amare Stoudemire pa je iz New Yorka prvi po Patricku Ewingu.
Oglej si celoten članek

LeBron James in Dwyane Wade iz Miamija sta zasedla svoji mesti v peterki Vzhoda. Ob njiju je tam še Chicagov Derrick Rose, ki je prvi član Chicaga v začetni peterki tekme zvezd po Michaelu Jordanu. Amare Stoudemire pa je prvi član New Yorka po skoraj dveh desetletjih, ko si je prvo peterko izboril Patrick Ewing. Peti član je Orlandow Dwight Howard, vodilni po glasovanju, ki je dobil 2,1 milijona glasov.

In še Zahod. Kobe Bryant bo v domačem Staples Centru nastopil že na svojem 13. all-staru. Še en nastop in bo izenačil rekorde Jerryja Westa, Shaquilla O'Neala in Karla Malona. Ostali člani so Chris Paul (Hornets), Kevin Durant (Thunder), Carmelo Anthony (Nuggets) in Jao Ming (Rockets), ki pa je poškodovan in bo njegovo menjavo določil David Stern.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.