Šport > Košarka
14 ogledov

Znani prvi peterki tekme zvezd

LeBron James
1/10
Žurnal24 main
Znani sta prvi peterki Vzhoda in Zahoda za tekmo zvezd, ki bo potekala 20. februarja v Los Angelesu. Kobe Bryant bo nastopil že trinajstič. Amare Stoudemire pa je iz New Yorka prvi po Patricku Ewingu.

LeBron James in Dwyane Wade iz Miamija sta zasedla svoji mesti v peterki Vzhoda. Ob njiju je tam še Chicagov Derrick Rose, ki je prvi član Chicaga v začetni peterki tekme zvezd po Michaelu Jordanu. Amare Stoudemire pa je prvi član New Yorka po skoraj dveh desetletjih, ko si je prvo peterko izboril Patrick Ewing. Peti član je Orlandow Dwight Howard, vodilni po glasovanju, ki je dobil 2,1 milijona glasov.

In še Zahod. Kobe Bryant bo v domačem Staples Centru nastopil že na svojem 13. all-staru. Še en nastop in bo izenačil rekorde Jerryja Westa, Shaquilla O'Neala in Karla Malona. Ostali člani so Chris Paul (Hornets), Kevin Durant (Thunder), Carmelo Anthony (Nuggets) in Jao Ming (Rockets), ki pa je poškodovan in bo njegovo menjavo določil David Stern.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.