Znani sodnik noro slavil zmago svojega kluba

Foto: EPA Mike Dean
Delilec pravice si je dal duška.
Oglej si celoten članek

Znani angleški sodnik Mike Dean, ki se je pred kratkim vpisal v zgodovino kot prvi delilec pravice, ki je v Premier League pokazal 100 rdečih kartonov, je postal hit na spletnih omrežjih. Sodnika so namreč kamere ujele, kako je navijal, prepeval in nato noro slavil preboj svojega Tranmereja v finale play-offa za uvrstitev v League One. Tranmere je možnost za preboj v angleško tretjeligaško tekmovanje ohranil z remijem proti Forest Greenu.

Tranmere je prvo tekmo dobil z 1:0, na povratni tekmi pa je Forest Green povedel v 12. minuti, ko je na stadionu The New Lawn z glavo v polno zadel Joseph Mills. A Forest Greenu je nato zagodel njihov nekdanji napadalec James Norwood, ki je izenačil v 27. minuti. To je bil njegov 32. zadetek v sezoni. Še en dogodek je najverjetneje razveselul Deana, Carl Winchester je namreč na polovici drugega polčasa prejel rdeči karton in domači so na zelenici ostali z igralcem manj.

Spet je zvezda Sodnik Dean (znova) proslavil zadetek

Tranmere se bo 25. maj na slovitem Wembleyju za uvrstitev v League One pomeril z Newport Countyjem. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.