Šport > Nogomet
129 ogledov

Sodnik Dean (znova) proslavil zadetek

Mike Dean EPA
Sodnik Mike Dean je znova poskrbel, da se je znašel na youtube. Predvsem Arsenalovi navijači ga bodo obtožili, da je proslavljal zadetek Tottenhama.

Mike Dean je na ponedeljkovi tekmi med Tottenhamom in Aston Villo še prilil olja na ogenj trditvam navijačev Arsenala, da je navijač Spursov. Ob prvem zadetku domačih ga je namreč ujela kamera, posnetek pa mišljenja privržencev topničarjev ne bo ovrgel.

Dean se je privržencem Arsenala zameril tudi že v tej sezoni, saj je na tekmi med topničarji in Chelseajem izključil branilca Gabriela, ki pa ga je pred tem dodobra znerviral Diego Costa. Tega je kasneje Angleška nogometna zveza (FA) zaradi udarcev, ki jih je podelil Laurentu Koscielnyju in Gabrielu suspendirala za tri tekme, na omenjeni tekmi pa jo je napadalec odnesel brez kazni. Dean Costo na tekmi ni kaznoval.

Navijači Arsenala so takrat na FA naslovili peticijo, da naj omenjeni sodnik v prihodnje ne sodi več tekem topničarjev. Statistično je bil Arsenal na tekmah, kjer je sodil Dean, večinoma neuspešen, njihova uspešnost ob njegovem sojenju pa je veliko manjša kot na dvobojih, ki jih sodijo preostali angleški sodniki.

Dean na tekmi med Arsenalom in Tottenhamom:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.