Šport > Nogomet
1213 ogledov

Znani sodnik noro slavil zmago svojega kluba

Mike Dean EPA
Delilec pravice si je dal duška.

Znani angleški sodnik Mike Dean, ki se je pred kratkim vpisal v zgodovino kot prvi delilec pravice, ki je v Premier League pokazal 100 rdečih kartonov, je postal hit na spletnih omrežjih. Sodnika so namreč kamere ujele, kako je navijal, prepeval in nato noro slavil preboj svojega Tranmereja v finale play-offa za uvrstitev v League One. Tranmere je možnost za preboj v angleško tretjeligaško tekmovanje ohranil z remijem proti Forest Greenu.

Tranmere je prvo tekmo dobil z 1:0, na povratni tekmi pa je Forest Green povedel v 12. minuti, ko je na stadionu The New Lawn z glavo v polno zadel Joseph Mills. A Forest Greenu je nato zagodel njihov nekdanji napadalec James Norwood, ki je izenačil v 27. minuti. To je bil njegov 32. zadetek v sezoni. Še en dogodek je najverjetneje razveselul Deana, Carl Winchester je namreč na polovici drugega polčasa prejel rdeči karton in domači so na zelenici ostali z igralcem manj.

Mike Dean Spet je zvezda Šport Sodnik Dean (znova) proslavil zadetek

Tranmere se bo 25. maj na slovitem Wembleyju za uvrstitev v League One pomeril z Newport Countyjem. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice