Znova nezadovoljstvo, ker je Fifa izbrala Modrića

Foto: Epa cristiano ronaldo massimiliano allegri
Portugalci so nezadovoljni.
Oglej si celoten članek

Tako izbor Fife kot Uefe sta na prvo mesto za najboljšega nogometaša postavila hrvaškega reprezentanta Luko Modrića, njegov nekdanji soigralec pri madridskem Realu Cristiano Ronaldo pa je pri obeh glasovanjih zasedel drugo mesto. To dejstvo so na Portugalskem sprejeli zelo slabo.

Igralec leta Po desetih letih prekinjena vladavina Messija in Ronalda

Veliko prahu je dvignila že nagrada Evropske nogometne zveze, zdaj se je ob izbor Mednarodne nogometne zveze obregnil kar muzej Cristiana Ronalda. "Te pokale je nemogoče ukrasti, tu je naš alarm," so objavili na muzejevem Instagramu. Fotografija prikazuje nadzorne kamere v muzeju. S tem so namignili, da je Fifa portugalskemu zvezdniku preprosto ukradla lovoriko in jo namenila Hrvatu.

Le nekoliko bolj umirejen je bil portugalski selektor Fernando Santos, ki je izbor označil za 'čuden'.

Razkritje Messi prvič glasoval za Ronalda, a mu ta ni vrnil usluge

Novi član Juventusa je bil sicer deležen kritik, ker se kljub drugemu mestu ni udeležil prireditve v Londonu. Izostal je tudi argentinski zvezdnik Lionel Msssi. Ronalda so opravičili kar pri Stari dami, saj naj bi bila slovesnost preblizu prvenstveni tekmi z Bologno, ki je na sporedu danes, Messi pa je opravičilo našel v družinskih razlogih. Omenjena superzvezdnika sta si sicer razdelila zadnjih deset Fifinih nagrad za najboljšega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.