Zorman bo spet zbral nadobudneže

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Uroš Zorman bo še tretjič pripravil rokometni tabor za mlade igralce, na katerem tudi zabave in znanih rokometašev ne bo manjkalo. Nekaj utrinkov iz prejšnjih dveh taborov najdete v galeriji.
Oglej si celoten članek
Celje Pivovarna Laško je v 7. kolu končnice MIK 1. lige brez Uroša Zormana izgubilo v Trebnjem in ima tako le še tri točke prednosti prd zasledovalcema Gorenjem in Cimosom.

Kapetan slovenske rokometne reprezentance in član Celja Pivovarne Laško Uroš Zorman bo koncem junija že tretjič pripravil poletni tabor za otroke starosti od 6 do 17 let, in sicer v termah Čatež. "Ker so bili otroci po dveh taborih v zadnjih letih tako navdušeni, si letos nismo mogli privoščiti, da ne bi pripravili še tretjega. Ob nadgrajevanju rokometnega znanja bo poskrbljeno tudi za obilo zabave. Med drugim bosta vzgojiteljici tud nekdanji odlični igralki Branka Mijatović in Anja Frešer," je dejal Zorman.
 
Mladi rokometaši bodo stanovali v pravih indijanskih šotorih, se kopali, uživali v pestrem animacijskem programu, nadgradili rokometno znanje in od znanih rokometašev, trenerjev, reprezentantov in selektorjev, ki bodo kamp obiskali, prejeli tudi kakšen nasvet ali pa slišali kako izkušnjo.
 
Rokometni poletni tabor je namenjen mladim rokometašem, ki želijo nadgraditi svoje rokometno znanje, kot tudi tistim, ki si želijo ta šport le pobližje spoznati - rokometno predznanje namreč ni pogoj za udeležbo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.