Šport
10 ogledov

Zorman bo spet zbral nadobudneže

1/7
Žurnal24 main
Uroš Zorman bo še tretjič pripravil rokometni tabor za mlade igralce, na katerem tudi zabave in znanih rokometašev ne bo manjkalo. Nekaj utrinkov iz prejšnjih dveh taborov najdete v galeriji.
Celje Pivovarna Laško je v 7. kolu končnice MIK 1. lige brez Uroša Zormana izgubilo v Trebnjem in ima tako le še tri točke prednosti prd zasledovalcema Gorenjem in Cimosom.

Kapetan slovenske rokometne reprezentance in član Celja Pivovarne Laško Uroš Zorman bo koncem junija že tretjič pripravil poletni tabor za otroke starosti od 6 do 17 let, in sicer v termah Čatež. "Ker so bili otroci po dveh taborih v zadnjih letih tako navdušeni, si letos nismo mogli privoščiti, da ne bi pripravili še tretjega. Ob nadgrajevanju rokometnega znanja bo poskrbljeno tudi za obilo zabave. Med drugim bosta vzgojiteljici tud nekdanji odlični igralki Branka Mijatović in Anja Frešer," je dejal Zorman.
 
Mladi rokometaši bodo stanovali v pravih indijanskih šotorih, se kopali, uživali v pestrem animacijskem programu, nadgradili rokometno znanje in od znanih rokometašev, trenerjev, reprezentantov in selektorjev, ki bodo kamp obiskali, prejeli tudi kakšen nasvet ali pa slišali kako izkušnjo.
 
Rokometni poletni tabor je namenjen mladim rokometašem, ki želijo nadgraditi svoje rokometno znanje, kot tudi tistim, ki si želijo ta šport le pobližje spoznati - rokometno predznanje namreč ni pogoj za udeležbo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.