Župan Dallasa grozi: "Če ne boste glasovali za Luko ..."

Foto: Epa luka dončić
V Dallasu ni človeka, ki ne bi stiskal pesti za Luko Dončića.
Oglej si celoten članek

To dokazuje najnovejši posnetek aktualnega župana Dallasa Mikea Rawlingsa, ki je prebivalce tretjega največjega teksaškega mesta pozval, naj v glasovanju za All-Star tekmo podprejo slovenskega košarkarja.

Takojšen odziv Arogantni Američan provociral Dončića in dobil lekcijo

"Pozdravljeni, Tukaj župan Mike Rawlings. Prosil bi vas, da storite nekaj zelo pomembnega. V ekipi Dallas Mavericks imamo superzvednika, ki ga moramo spraviti na All-Star tekmo. Obiščite spletno stran mavs.com/allstar in vsak dan glasujte za Luko Dončića. Mora nam uspeti. On je naš igralec. Če ne boste glasovali, se bom moral pogovoriti s policijo. Dajmo. Glasujte zanj," je sporočil Rawlings, ki je župansko funkcijo prevzel leta 2011.

Dončić je po manj kot polovici svoje debitantske sezone v ligi NBA eden izmed najbolj priljubljenih košarkarjev v ligi, kar se ne nazadnje odraža tudi številu glasov za nastop na tekmi zvezdnikov. Pred županom so mu podporo izrekli že zvezdniki hokejske NHL in nogometne NFL lige, ki so svoje privržence prav tako spodbujali h glasovanju.

Vsi za enega Dallas diha z Dončićem, na pomoč priskočili še NHL- in NFL-ovci

Tudi vi lahko še vedno glasujete za slovenskega asa. Do izteka glasovanja so še trije dnevi, ob katerih glasovi štejejo dvojno. To so 10., 11., in 21. januar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.