Zver se prebuja

Foto: Epa cristiano ronaldo
Portugalskemu napadalcu je uspelo prebiti led.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je na četrti ligaški tekmi v Serie A dosegel svoj debitantski zadetek v dresu Juventusa. Petkratni dobitnik zlate žoge je v 50. minuti poskrbel za prvi gol na srečanju, 15 minut kasneje pa je podvojil prednost domače ekipe. 

Za Sassuolo je po izreku rednega dela znižal Khouma Babacar, zadnje miinute pa so minile v znamenju Douglasa Coste, ki je v trenutku nerazsodnosti pljunil Federica Di Francesca.

Zasenčil Ronalda Costa nasprotniku pljunil v usta, grozi mu huda kazen

"Močno sem si želel doseči zadetek, zato sem zelo vesel, da sem končno našel mrežo. To je nogomet. Najpomembnejša je zmaga. Seveda sem bil pod pritiskom, saj se je po selitvi v Torino veliko govorilo o tem, da nisem dosegel še nobenega gola. Pričakovanja so bila zelo velika. Hvala soigralcem za podporo. Vedel sem, da delam dobro in da so zadetki samo vprašanje časa. Uspešno se privajam na italijanski nogomet," je po četrti zaporedni zmagi Juventusa, ki kraljuje na vrhu lestvice italijanskega prvenstva, povedal Ronaldo.

Massimiliano Allegri, trener stare dame, je ob tem dodal: "Ronaldo je bil že na prvih treh tekmah zelo blizu zadetku. Proti Sassuolu se mu je nekajkrat zelo mudilo, obupano si je želel zadeti. V nogometu se vse izravna in takšna je bila zgodba prvega gola, ko se je žoga odbila od vratnice in pristala pred njim. Drugi gol je bil sijajen. Vesel sem zanj," je povedal italijanski strateg.

Foto: Epa cristiano ronaldo massimiliano allegri

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.