Šport > Nogomet
834 ogledov

Zver se prebuja

cristiano ronaldo Epa
Portugalskemu napadalcu je uspelo prebiti led.

Cristiano Ronaldo je na četrti ligaški tekmi v Serie A dosegel svoj debitantski zadetek v dresu Juventusa. Petkratni dobitnik zlate žoge je v 50. minuti poskrbel za prvi gol na srečanju, 15 minut kasneje pa je podvojil prednost domače ekipe. 

Za Sassuolo je po izreku rednega dela znižal Khouma Babacar, zadnje miinute pa so minile v znamenju Douglasa Coste, ki je v trenutku nerazsodnosti pljunil Federica Di Francesca.

douglas costa Zasenčil Ronalda Šport Costa nasprotniku pljunil v usta, grozi mu huda kazen

"Močno sem si želel doseči zadetek, zato sem zelo vesel, da sem končno našel mrežo. To je nogomet. Najpomembnejša je zmaga. Seveda sem bil pod pritiskom, saj se je po selitvi v Torino veliko govorilo o tem, da nisem dosegel še nobenega gola. Pričakovanja so bila zelo velika. Hvala soigralcem za podporo. Vedel sem, da delam dobro in da so zadetki samo vprašanje časa. Uspešno se privajam na italijanski nogomet," je po četrti zaporedni zmagi Juventusa, ki kraljuje na vrhu lestvice italijanskega prvenstva, povedal Ronaldo.

Massimiliano Allegri, trener stare dame, je ob tem dodal: "Ronaldo je bil že na prvih treh tekmah zelo blizu zadetku. Proti Sassuolu se mu je nekajkrat zelo mudilo, obupano si je želel zadeti. V nogometu se vse izravna in takšna je bila zgodba prvega gola, ko se je žoga odbila od vratnice in pristala pred njim. Drugi gol je bil sijajen. Vesel sem zanj," je povedal italijanski strateg.

cristiano ronaldo massimiliano allegri | Avtor: Epa Epa

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice