Šport > Nogomet
568 ogledov

Tevez pojasnjeval razliko med Messijem in Ronaldom

carlos tevez EPA
Nekdanji soigralec Lionela Messija in Cristina Ronalda o razliki med zvezdnikoma.

Argentinski napadalec Carlos Tevez, ki je s Cristianom Ronaldom igral pri Manchester Unitedu, z Lionelom Messijem pa si je delil garderobo ob pripravah in nastopih argentinske reprezentance, je primerjal oba superzvezdnika in spregovoril o največji razliki med njima.

"Vedno govorim enako. Messija nisem nikoli videl, da bi dvigoval uteži. Pravzaprav ga nisem nikoli videl, da bi na primer treniral 'štopanje' žoge, ali pa česa podobnega. On to preprosto počne na naravni način, takšen je. Včasih morda ni streljal prostih strelov, zdaj jih redno zabija v kot gola. No, to je pa zato, ker je to treniral," je o rojaku dejal nekdanji član velikanov kot so Boca Juniors, Manchester United, Manchester City in Juventus.

Povsem drugačna je reč z Ronaldom. "On po cele dneve preživi v fitnesu, kar lahko opazi vsaka ženska, ko se sleče," je ob smehu zbranih dejal Tevez.

cristiano ronaldo Knjiga Šport Ronaldo je stal gol pred ogledalom in ponavljal: "Lep sem!"

"To je obsedenost, treniratudi cel dan. V vsem mora biti najboljši. Imamo trening ob deveti uri, prideš ob osmi, a ta norec je že tam. Prideš ob 7.30 in on je tam. Razmišljal sem, kaj je treba narediti, da se ne bi pojavil. Enkrat sem prišel celo ob šesti uri zjutraj ... In tip je bil tam. Daj no ...", je še dodal Argentinec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.