Zvesta psička izginulega nogometaša dobila nove lastnike

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ko se je Emiliano Sala pred štirimi leti preselil v Nantes, je živel sam. Toda kmalu si je našel zvestega prijatelja, ki mu je stal ob strani v dobrem in slabem. Psička Nala bi se morala z njim preseliti v Wales, toda nihče iz nerazdružljivega para ne bo videl Cardiffa...
Oglej si celoten članek

"Nala, njegova najzvestejša sopotnica, je sedaj naša, družinska. Nikoli nismo niti pomislili, da bi jo dali posvojiti," ja na svojem Instagram profilu zapisala Romina Sala, sestra argentinskega napadalca Emiliana sale.

Foto: Instagram Emiliano Sala pes

Družina je vse do zadnjega trenutka upala, da je Emiliano še vedno živ, toda v četrtek je bilo iz globine 67 metrov na obalo izvlečeno truplo najdeno v razbitinah strmoglavljenega letala. Zaenkrat se še ne ve, ali gre za nesrečnega argentinskega nogometaša, ali pilota Davea Ibbotsna.

Našli letalo "Med razbitinami se vidi ena oseba"

Ko so bile pred nekaj dnevi na dnu Angleškega kanala najdene razbitine letala, je Romina objavila čustveno sporočilo. "Tudi Nala te čaka," je zapisla Romina ob sliko zveste Emilianove prijateljice, ki je stala poleg okna in strmela v daljavo. Psička naj bi se po besedah družine Sala vsako večer postavila pred okno, kjer se umiri in gleda v daljavo.

Ganljivo Vsak večer zre v daljavo in ga čaka

Nala bi se sicer morala preseliti s svojim lastnikom v Cardiff. Emilianova sestra je urejala še zadnje potrebne papirje, da bi se lahko psička pridružila svojemu lastniku v njegovem novem klubu, toda usoda je hotela drugače. Emiliano ni prispel do Cardiffa, Nala pa je dobila nove lastnike.

Posel je posel Nantes od Cardiffa zahteva odškodnino za izginulega nogometaša

Hude obtožbe "Sala ni želel na letalo, nekdo ga je prisilil"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:56 8. Februar 2019.

    Nic ni brez vezni clanek, razen za tiste, ki nearajo zivali.

  • 06:52 8. Februar 2019.

    Kakšen brezvezen članek. Kaj nimate več kaj pisat?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.