Zvezdnica ene najbolj znanih ločitev sveta ima že novega

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slavna manekenka naj bi bila ponovno zaljubljena.
Oglej si celoten članek

Vsega tri tedne po uradni ločitvi enega najbolj znanih parov na svetu, največjega igralca ameriškega nogometa vseh časov Toma Bradyja in slavne manekenke Gisele Bündchen, je bila brazilska lepotica zasačena z drugim moškim, za katerega ameriški mediji trdijo, da naj bi bil Giselina nova ljubezen.

Gre za inštruktorja ju-jitsua Joaquima Valenteja, s katerim so ju paparaci zasačili na romantični večerji v Kostariki, na kateri sta bila prisotna tudi oba Tomova otroka, Benjamin in Vivian.

Foto: Profimedia Gisele Bündchen Joaquim Valente

Bündchen in Valente naj bi se sicer spoznala februarja, ko se je brazilska manekenka prijavila na tečaj samoobrambe. Kdaj pa se je začela njuna veza in ali je bila slednja vzrok za propad enega najbolj znanih parov sveta, pa zaenkrat še ni znano.

Uradna verzija naj bi namreč bila, da je Gisele Tomu očitala, da se je slednji odločil vrniti na igrišče, čeprav je sprva po lanski sezoni NFL-a napovedal svojo upokojitev.

Foto: Epa Tom Brady

Slavna manekenka naj bi svojemu možu zamerila, da premalo časa preživi z njo in se premalo posveča njunima otrokoma, par pa je nekaj časa živel ločeno in domnevno poizkušal rešiti svoj zakon, pred dobrima dvema tednoma pa se je uradno ločil. Zelo možno, da je imel prste pri tem tudi Valente.

Magazin Bradyjevo izjavo razumejo kot klofuto Gisele Bündchen Magazin Gisele Bündchen naj bi tolažbo že poiskala pri drugem Po 13 letih zakona Uradno je konec! Ločil se je eden svetovno najbolj znanih parov

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.