Zvezdnik Arsenala, Reala, Atletica in Seville v smrt pri 200 km/h

Foto: Epa Jose Antonio Reyes
V prometni nesreči je umrl nekdanji zvezdnik Arsenala.
Oglej si celoten članek

Petintridesetletni Jose Antonio Reyes je izgubil življenje na avtocesti v okolici njegovega rojstnega mesta Seville. O podrobnostih prometne nesreče so se razpisali pri Asu. Nogometaš, ki je s petimi naslovi najuspešnejši igralec v zgodovini evropske lige, je pri hitrosti 200 km/h izgubil oblast nad svojim mercedesom in zletel s ceste, trčil v nekaj betonskih blokov, vozilo pa je končalo na strehi in začelo goreti.

Nogometaš se je vračal s treninga španskega drugoligaša Extremadure. Ker ni bil izbran v postavo za tekmo s Cadizom, se je namreč odločil za pot domov, njegova sopotnika v avtomobilu pa sta bila sorodnika Jonathan Reyes in Juan Manuel Calderon. Slednji se je uspel rešiti iz gorečega vozila, imel pa naj bi hude opekline. 

Foto: Epa Jose Antonio Reyes

Reyes, ki je za sabo pustil ženo in tri otroke, je svojo kariero začel pri Sevilli, s 16 leti pa je postal najmlajši nogometaš z nastopom za člansko moštvo. Leta 2004 se je preselil k londonskemu Arsenalu in bil član slovitega moštva, ki je angleški naslov osvojilo brez poraza v Premier League ter osvojilo tudi dvojno krono.

Kasneje je bil posojen v Real Madrid, dosegel je odločilni zadetek za naslov španskih prvakov, nato pa zaigral za Atletico in v letih 2010 in 2012 osvojil Evropsko ligo. Sledila je še vrnitev v Sevillo, z njo je še trikrat osvojil evropski naslov v ligi Evropa, pred igranjem za Extremaduro pa je nosil še dres Espanyola. 

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.