Zvezdnik La Lige ruši rekorde in prestavlja meje mogočega!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Inaki Williams v španskem prvenstvu že šest let brez izpuščene ene same tekme!
Oglej si celoten članek

Španski nogometaš Inaki Williams velja za rekorderja španskega prvenstva po številu nastopov v nizu. V nedeljo je rekord še podaljšal na 224 tekem, oziroma kar šest let brez izpuščene prvenstvene tekme za Athletic Bilbao.

Williams je na nedeljski tekmi proti Celti Vigo nastopil v začetni postavi in tako podaljšal svoj niz nastopov. Nazadnje je 27-letni napadalec manjkal na prvenstveni tekmi 17. aprila 2016.

V vseh naslednjih sezonah je nastopil na vseh 38 prvenstvenih tekmah, v tej sezoni pa na vseh 32 tekmah njegovega kluba. Od tega je bil 189-krat v začetni postavi.

V tem času je podrl prejšnji rekord po številu nastopov v nizu v španskem prvenstvu Juana Larranage, ki je pred več kot 30 leti v španski ligi zbral 202 nastopa v nizu.

Zvestoba Podpisal eno najdaljših pogodb v zgodovini nogometa Šport Starši begunci, on ima milijone evrov in sek... štirikrat tedensko

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.