Zvezdnik na treningu velenjske mladine

Foto: Gorenje Velenje/Facebook Nikola Karabatić Gorenje Foto: Gorenje Velenje/Facebook Nikola Karabatić Gorenje Foto: Gorenje Velenje/Facebook Nikola Karabatić Gorenje Foto: Gorenje Velenje/Facebook Nikola Karabatić Gorenje Foto: Gorenje Velenje/Facebook Nikola Karabatić Gorenje
Podmladek velenjskega Gorenja je dobil visok obisk.
Oglej si celoten članek

Rokometni zvezdnik Nikola Karabatić se je te dni mudil v Sloveniji, ob tej priložnosti pa je trikratni dobitnik nagrade za najboljšega rokometaša na svetu obiskal tudi trening mladinskih selekcij rokometnega kluba Gorenje Velenje.

34-letni francoski reprezentant in člana pariškega PSG je mlade velenjske rokometne upe presenetil med fotografiranjem za klubsko stran. Kot so sporočili iz podjetja Gorenje, glavnega sponzorja velenjskih rokometašev, je po odzivu mladih rokometašev sodeč presenečenje uspelo.

To je v izjavi potrdil tudi štirikratni svetovni ter dvakratni olimpijski in evropski prvak, ki je poudaril pomen vloge vzornikov pri razvoju mladih športnikov. "Ko jih gledam, si predstavljam sebe v njihovih letih, saj sem bil tudi sam čisto navdušen, če sem srečal kakšnega svojega vzornika ... To mi je dalo še dodatno motivacijo za trening in doseganje zastavljenih ciljev."

Liga prvakov Z novim trenerjem strli nemške prvake

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.