Šport
315 ogledov

Zvezdnik na treningu velenjske mladine

Nikola Karabatić Gorenje
1/5
Gorenje Velenje/Facebook
Podmladek velenjskega Gorenja je dobil visok obisk.

Rokometni zvezdnik Nikola Karabatić se je te dni mudil v Sloveniji, ob tej priložnosti pa je trikratni dobitnik nagrade za najboljšega rokometaša na svetu obiskal tudi trening mladinskih selekcij rokometnega kluba Gorenje Velenje.

34-letni francoski reprezentant in člana pariškega PSG je mlade velenjske rokometne upe presenetil med fotografiranjem za klubsko stran. Kot so sporočili iz podjetja Gorenje, glavnega sponzorja velenjskih rokometašev, je po odzivu mladih rokometašev sodeč presenečenje uspelo.

To je v izjavi potrdil tudi štirikratni svetovni ter dvakratni olimpijski in evropski prvak, ki je poudaril pomen vloge vzornikov pri razvoju mladih športnikov. "Ko jih gledam, si predstavljam sebe v njihovih letih, saj sem bil tudi sam čisto navdušen, če sem srečal kakšnega svojega vzornika ... To mi je dalo še dodatno motivacijo za trening in doseganje zastavljenih ciljev."

Celje PL Liga prvakov Šport Z novim trenerjem strli nemške prvake
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.