Šport
106 ogledov

Pred Superpokalom izbrana najboljša iz minule sezone

Mačkovšek
Trenerji rokometnih državnih prvenstev so tudi letos pred Superpokalom določili najboljše igralca, igralko, vratarja in vratarko minule sezone.

Med rokometaši sta največ glasov dobila Borut Mačkovšek in Urban Lesjak (oba Celje Pivovarna Laško), med igralkami pa je drugič zapored najboljša Tjaša Stanko, vratarka pa Miša Marinček (obe Krim Mercator).

Iz Rokometne zveze Slovenije (RZS) so sporočili še, da bosta najboljša rokometaša pretekle sezone uradno razglašena na današnji superpokalni tekmi v Novem mestu, na kateri se bosta pomerila branilec naslova Celje Pivovarna Laško in najprijetnejše presenečenje minule sezone Krka.

Omenjena rokometaša na sami tekmi sicer ne bosta sodelovala, saj je Mačkovšek po novem član zvezdniškega Veszprema, medtem ko je Lesjak okrepil nemški Hannover.

Tjaša Stanko | Avtor: RZS RZS

Stankova in Marinčkova pa bosta nagradi prevzeli na ženskem superpokalu, ki bo v soboto ob 16. uri v Velenju, ko se bodo za prvo lovoriko sezone pomerile rokometašice Krima Mercatorja in Zagorja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.