Šport
127 ogledov

Velenjčani z novim predsednikom

Tomaž Korošec Twitter
V prostorih generalnega pokrovitelja Rokometnega kluba Gorenje Velenje je v sredo zvečer potekala redna letna skupščina kluba.

Novi predsednik kluba Gorenje Velenje je postal član uprave Gorenja Tomaž Korošec, dosedanji predsednik Milan Meža pa bo odslej deloval v vlogi podpredsednika kluba.

Celje PL AMZS Vransko Celje PL Šport V sezono z varno hitrostjo

Na skupščini je bilo predstavljeno letno poročilo kluba, prav tako pa načrti za obdobje, ki prihaja. V upravni odbor kluba je bilo izvoljenih pet novih članov. Dosedanjim članom se pridružujejo Tomaž Korošec, Stanko Brunšek, Alenka Potočnik Anžič, Denis Oštir in Boštjan Perc.

"Zahvaljujem se upravnemu odboru za izkazano zaupanje. Pod vodstvom Milana Meže je klub oblikoval trdne temelje tako na organizacijskem kot športnem področju. Verjamem, da z novimi igralci in strokovnimi sodelavci prihaja v kljub nova energija ter da se bomo vsi trudili nadaljevati zastavljeno delo. Naša naloga v prihodnje bo, da poskušamo zagotoviti ustrezne vire za nadaljnji razvoj delovanja prve ekipe kot tudi mlajših selekcij. Veselimo se začetka sezone, ki je pred vrati, hkrati pa upam, da bodo tekme na tribune privabile številne navdušence rokometa," je ob predsedniškem imenovanju dejal Korošec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.