NBA zvezdnik šokiran nad surovim ravnanjem z Dragićem

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Hladen sprejem Gorana Dragića je presenetil celo nekatere člane ekipe Toronto Raptors.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski as Goran Dragić je prvič po prestopu k Brooklyn Nets gostoval v dvorani njegovega nekdanjega moštva Toronto Raptors, kjer je bil deležen sovražnega sprejema domačih navijačev.

Ti so slovenskega veterana provocirali skozi celotno tekmo in pri tem, kot je ocenil trener Nick Nurse, nadvse uživali.

NBA Dončić še poglobil agonijo LeBrona Jamesa

"Navijači so se ob tem (žvižgih Goranu Dragiću, op. a.) res zabavali, kajne? Celo tekmo niso popustili," je dogajanje na tribunah povzel Nurse, sicer eden najzaslužnejših za Dragićev neuspeh v Torontu, kjer mu je namenil zgolj pet priložnosti, preden ga je postavil na stranski tir.

Foto: Print Screen Pascal Siakam

Sovražnemu sprejemu sicer zelo priljubljenega Gogija se ni mogel načuditi niti zvezdnik domačega moštva Pascal Siakam. "Ne vem, zakaj so žvižgali Goranu. Saj se ne pritožujem, vendar tega nisem pričakoval. Bil sem presenečen. Rad imam Gorana," je komentiral 27-letni krilni center kanadske ekipe.

Maščevanje Tako osovražen je Dragić v Torontu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.