Zvezdnik Zahoda se seli, a ne v Dallas

Foto: Profimedia CJ McCollum.
Foto: Profimedia CJ McCollum.
V ligi NBA se je zgodila odmevna menjava igralcev.
Oglej si celoten članek

Portland Trail Blazers so branilca CJ McColluma poslali k New Orleans Pelicans. Menjava obsega več košarkarjev in izborov na naboru, je zatrdil običajni prinašalec odmevnih NBA prestopov - Adrian Wojnarowski.

Poleg McColluma se iz Oregona v Louisiano selita Larry Nance Jr. in Tony Snell. V obratni smeri bodo odšli Josh Hart, Tomáš Satoranský, Nickeil Alexander-Walker in Didi Louzada

Blazers bodo prejeli še dva izbora v drugem krogu in izbor v prvem krogu, v kolikor ta ne bo med prvim in četrtim mestom nabora.

Pelikani so že nekaj časa iskali prekaljenega veterana, da bi ga postavili ob bok sicer pogosto poškodovanega Ziona Williamsona. Lani so želeli pripeljati Kyla Lowryja, a je slednji končal v Miamiju.

Vroča kri Napeto v Dallasu, Brunson želel odriniti Dončića: "Mikalo me je, da bi ga"

CJ McCollum je septembra lani dopolnil 30 let in je v paru z Damianom Lillardom mešal štrene najboljšim ekipam Zahoda, toda moštvo ni doseglo željenega preboja. Letos je McCollum odigral 36 tekem, na parketu je povprečno preživel dobrih 35 minut. Beležil je 20,5 točke, 4,5 asistence in 4,3 skoka na tekmo.

New Orleans Pelicans in Portland Trail Blazers lovijo "zadnji vlak" za končnico. Pelicans so deseti, Blazers pa enajsti v zahodni konferenci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:19 9. Februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.