Šport > Košarka
3060 ogledov

Zvezdnik Zahoda se seli, a ne v Dallas

CJ McCollum Blazers Profimedia CJ McCollum.
V ligi NBA se je zgodila odmevna menjava igralcev.

Portland Trail Blazers so branilca CJ McColluma poslali k New Orleans Pelicans. Menjava obsega več košarkarjev in izborov na naboru, je zatrdil običajni prinašalec odmevnih NBA prestopov - Adrian Wojnarowski.

Poleg McColluma se iz Oregona v Louisiano selita Larry Nance Jr. in Tony Snell. V obratni smeri bodo odšli Josh Hart, Tomáš Satoranský, Nickeil Alexander-Walker in Didi Louzada

Blazers bodo prejeli še dva izbora v drugem krogu in izbor v prvem krogu, v kolikor ta ne bo med prvim in četrtim mestom nabora.

Pelikani so že nekaj časa iskali prekaljenega veterana, da bi ga postavili ob bok sicer pogosto poškodovanega Ziona Williamsona. Lani so želeli pripeljati Kyla Lowryja, a je slednji končal v Miamiju.

Jalen Brunson Luka Dončić Vroča kri Šport Napeto v Dallasu, Brunson želel odriniti Dončića: "Mikalo me je, da bi ga"

CJ McCollum je septembra lani dopolnil 30 let in je v paru z Damianom Lillardom mešal štrene najboljšim ekipam Zahoda, toda moštvo ni doseglo željenega preboja. Letos je McCollum odigral 36 tekem, na parketu je povprečno preživel dobrih 35 minut. Beležil je 20,5 točke, 4,5 asistence in 4,3 skoka na tekmo.

New Orleans Pelicans in Portland Trail Blazers lovijo "zadnji vlak" za končnico. Pelicans so deseti, Blazers pa enajsti v zahodni konferenci.

Komentarjev 1
  • Elda_Salgado 12:19 09.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

Sorodne novice