Zvezdnik zavrnil astronomsko ponudbo, nova "super ekipa" v NBA?

Foto: Epa
Foto: Epa
V ligi NBA že potekajo dogovori o menjavah med moštvi. Nekatere franšize so zavihale rokave.
Oglej si celoten članek

V zadnjih dneh je največje pozornosti deležno dogajanje v Houstonu. Tamkajšnji Rockets so se znašli v težavah, potem ko oba glavna zvezdnika - Russell Westbrook in James Harden, ne želita več nastopati za zasedbo iz Teksasa.

Westbrookovo nezadovoljstvo je znano že nekaj časa, medtem ko so poročila o Hardenovi želji po menjavi precej sveža.

NBA tržnica Veliki košarkarski as menja klub

Po poročilih iz ZDA naj bi Rockets najboljšemu strelcu zadnjih sezon ponudili podaljšanje pogodbe za dve leti, kar bi zvezdniku navrglo dodatne 103 milijone dolarjev letno. S tem bi postal prvi košarkar z letno plačo večjo od 50 milijonov. Harden je ponudbo zavrnil.

Foto: Epa James Harden

In "Brada", kot je vzdevek Hardena, pozna svojo sanjsko destinacijo. To so Brooklyn Nets, kjer sta že združila moči Kyrie Irving in Kevin Durant. Mrežice bi morale za pridobitev še enega zvezdnika v Teksas poslati izjemen paket, kar lastnikom niti slučajno ne diši.

Noro Dončić prvi favorit za naziv MVP? Ta razlaga ne pušča dvomov

Druga opcija, ki je za prestop bolj realna, so Philadelphia 76ers. Tam imajo dovolj ustreznih košarkarjev za menjavo, med njimi tudi organizatorja igre Bena Simmonsa.

A medtem so v javnost že prišla poročila iz tabora Houstona, kjer se ne bodo odrekli zvezdnikoma, če ne bodo dobili zares izjemne ponudbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.