Šport > Košarka
2147 ogledov

Zvezdnik zavrnil astronomsko ponudbo, nova "super ekipa" v NBA?

LeBron James James Harden Epa
V ligi NBA že potekajo dogovori o menjavah med moštvi. Nekatere franšize so zavihale rokave.

V zadnjih dneh je največje pozornosti deležno dogajanje v Houstonu. Tamkajšnji Rockets so se znašli v težavah, potem ko oba glavna zvezdnika - Russell Westbrook in James Harden, ne želita več nastopati za zasedbo iz Teksasa.

Westbrookovo nezadovoljstvo je znano že nekaj časa, medtem ko so poročila o Hardenovi želji po menjavi precej sveža.

Chris Paul NBA tržnica Šport Veliki košarkarski as menja klub

Po poročilih iz ZDA naj bi Rockets najboljšemu strelcu zadnjih sezon ponudili podaljšanje pogodbe za dve leti, kar bi zvezdniku navrglo dodatne 103 milijone dolarjev letno. S tem bi postal prvi košarkar z letno plačo večjo od 50 milijonov. Harden je ponudbo zavrnil.

James Harden | Avtor: Epa Epa

In "Brada", kot je vzdevek Hardena, pozna svojo sanjsko destinacijo. To so Brooklyn Nets, kjer sta že združila moči Kyrie Irving in Kevin Durant. Mrežice bi morale za pridobitev še enega zvezdnika v Teksas poslati izjemen paket, kar lastnikom niti slučajno ne diši.

luka dončić Noro Šport Dončić prvi favorit za naziv MVP? Ta razlaga ne pušča dvomov

Druga opcija, ki je za prestop bolj realna, so Philadelphia 76ers. Tam imajo dovolj ustreznih košarkarjev za menjavo, med njimi tudi organizatorja igre Bena Simmonsa.

A medtem so v javnost že prišla poročila iz tabora Houstona, kjer se ne bodo odrekli zvezdnikoma, če ne bodo dobili zares izjemne ponudbe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice